понедельник, 15 июля 2013 г.

Міжнародний спеціалізований форум з питань освіти «E-Learning Expo/Salon de l'Education», Париж, Франція

Участь КУП НАНУ у Міжнародному спеціалізованому форумі з питань освіти «E-Learning Expo/Salon de l'Education», Париж, Франція
   Нещодавно ректор Київського університету права НАН України, професор Ю.Л. Бошицький у складі української делегації науковців та освітян взяв участь у  Міжнародному спеціалізованому форумі з питань освіти «E-Learning Expo/Salon de l'Education 2013», Париж, Франція.
   Особливість даного форуму в тому, що це сама представницька, інформаційно-насичена та відвідувана виставка сучасної освіти, яка відбулася у Парижі, в якій взяли участь понад  60 вищих учбових закладів зі всього світу.
   Взагалі, сучасна система французької освіти складалася протягом останніх двох сторіч і вважається однією з найбільш передових у світі. Основні її особливості - перевага державних навчальних закладів і безкоштовність навчання для всіх, включаючи іноземців. Держава вкладає величезні гроші в розвиток освіти і науки, тільки на освіту витрачається близько 25% державного бюджету. Ще одна особливість - це практично однакова якість навчання як у столиці, так і в провінції.
   Участь у форумі була надзвичайно цікавою і пізнавальною та сприяла появі нових партнерів університету.  Були проведені переговори щодо подальшої співпраці між Київським університетом права НАН України та рядом організацій, таких як:  Компанія «Кронос» (KRONOS) - працює з 1997 р. у галузі управління персоналом. Допомагає організаціям з усіх секторів управляти своїми цінними активами та персоналом. Працює з десятками тисяч клієнтів з понад 100 країн світу; Вищий інститут технології навчання (L’Institut Supérieur des Technologies de la Formation) – перша організація у Франції, яка займається електронним та комбінованим навчанням. Організовує конференції, надає консультативні послуги та інше; Компанія «Глобал» (ETS Global)- некомерційна організація, служба навчального тестування, яка працює для досягнення якості і рівності для людей з усього світу шляхом реалізації оцінювання на основі досліджень. «Глобал» - це сформована багатопрофільна команда досвідчених спеціалістів у галузі освіти; Група людської мобільності (Groupe Human Mobility) – більше 10 років є однією з міжнародно визнаних  груп в області консультування і розвитку кар’єри: підвищення кваліфікації, працевлаштування, кар’єрна оцінка, розвиток лідерства. 
   На завершення був підписаний  меморандум про співпрацю між Київським університетом права НАН України та Донецьким університетом економіки і права. Даний меморандум передбачає проведення спільних конференцій, майстер-класів для студентів, круглих столів, тощо.


Комментариев нет:

Отправить комментарий