вторник, 28 мая 2013 г.

ТУРИСТИЧНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЦЕНТР "ЗНАННЯ-КРУЇЗ"

ТПЦ "Знання-Круїз" створений 02.03.2001р.
Мета створення Центру - досягнення якісно нового рівня, повноти й оперативності задоволення інформаційних потреб українських фахівців з різних сфер діяльності на основі сучасного міжнародного досвіду, підвищення кваліфікації та обмін досвідом з іноземними колегами.
Завдання Центру – організація та проведення науково-практичних заходів, спрямованих на пропаганду досягнень науки і техніки України, вивчення іноземного досвіду.
Центр виступає організатором спеціалізованих поїздок вчених, фахівців та керівників підприємств з різних галузей науки, техніки, освіти до зарубіжних країн на міжнародні конференції, семінари, виставки, професійні зустрічі з колегами та ін.
Для кожної окремої поїздки реалізується спеціальна програма, що враховує особливості і професійну приналежність учасників до тієї чи іншої галузі науки, техніки, освіти, виробництва.
Завдяки діяльності Центру здійснено участь українських фахівців у тематичних міжнародних виставках «Нафта і газ» (Канада та Єгипет), у морській виставці «Посейдонія» (Пірей, Греція), виставці з питань охорони праці, яка відбувалась в Барселоні ( Іспанія). Для фахівців АНТК «Антонов» організовано зустріч з англійськими експертами з питань будівництва аеропортових споруд в аеропорту «Хітроу» ( Лондон, Велика Британія) та ін.
Вбачаючи перспектив у розвитку ділового та освітнього туризму, Центр приділяє значну увагу підвищенню кваліфікації українських фахівців в галузі освіти, тому що саме освітяни покликані донести здобуту інформацію безпосередньо до слухачів навчальних закладів.
Одним з найважливіших напрямків реформування системи освіти на Україні є її інтеграція до європейського та світового освітнього простору. Основна передумова до цього: тісні контакти з освітянами та фахівцями науки розвинутих країн, визнання українських професіоналів за кордоном.
На основі тісної співпраці з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України Центр неодноразово здійснював виїзд українських освітян за кордон для участі в міжнародних виставках, семінарах та ділових зустрічах з іноземними колегами безпосередньо в закордонних учбових закладах.
Маючи значний досвід з організації закордонних поїздок , Центр «Знання-Круїз» здійснив цілу низку заходів для українських освітян за кордоном, а саме: в Німеччині, Франції, Іспанії, Австрії, Греції, Великій Британії, Люксембурзі , Чехії, Бельгії, Швейцарії, на о. Мальта, Об’єднаних Арабських Еміратах, Тунісі та ін.
Центром розроблені програми що до прийому в Україні іноземних фахівців з метою обміну досвідом та демонстрації досягнень України в різних галузях науки, техніки і освіти. «Знання-Круїз» є партнером організаторів широко відомих міжнародних ярмарків освіти в Україні «Освіта за кордоном» і «Освіта та кар'єра».
Центр «Знання-Круїз» здійснює комплексне обслуговування іноземних учасників освітніх виставок в Україні : готельні послуги, трансфери, послуги перекладачів, візову підтримку, транспортне обслуговування та екскурсії.
Центр сприяє в установленні прямих партнерських стосунків між закордонними та українськими учбовими закладами, організує для іноземних фахівців зустріч з керівництвом та відвідування ВНЗ по всій Україні та ін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий